Διαβάστε λίγα λόγια

Σχετικά Με Εμάς

Μάθετε για

Το Ιστορικό μας

Η διαφημιστική εταιρεία STAMOS ιδρύθηκε το 2009 στα Ιωάννινα από το Δημήτρη Στάμο. Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων διαφήμισης, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη για διαβίβαση ιδεών και μηνυμάτων αλλά και κάθε απαίτηση που αφορά τη διαφημιστική σας προβολή.

Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία δώδεκα ετών και με τις απαιτήσεις των εργασιών μας να αυξάνονται συνεχώς, από τον Ιανουάριο του 2022 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε και λειτουργεί σε νέο περιβάλλον, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της.

Σας παρουσιάζουμε

Τα Προσόντα Μας

Εμπειρια

Το εκτενέστατο ικανοποιημένο πελατολόγιό μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης αποτελούν την εγγύησή μας για τη δική σας επιτυχημένη διαφημιστική προβολή.

Γνωση

Οι πολυετείς σπουδές στις γραφικές τέχνες, Bachelor & Master of Arts στο κορυφαίο κολλέγιο ΒΑΚΑΛΟ Art & Design, αποτελούν τα στιβαρά θεμέλια της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας μας.

Συνεπεια

Το σημαντικότερο στοιχείο για την εδραίωση μιας καλής συνεργασίας και για την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.

Τρία βήματα για μια επιτυχημένη

Διαφήμιση

01.

Μελετη

Με γνώμονα την εμπειρία μας, παρέχουμε συμβουλευτική καθοδήγηση για τη διαφημιστική προβολή που σας ταιριάζει.

02.

Σχεδιασμος

Σε συνδυασμό με τις σπουδές στις γραφικές τέχνες, η εμπειρία μας στη χρήση των προγραμμάτων σχεδιασμού μας βοηθά να δώσουμε εύκολα μορφή στις ιδέες σας.

03.

Παραγωγη

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά και την υπευθυνότητα ώστε να παραδίδουμε ένα άρτιο προϊόν όπως αρχικά το έχουμε υποσχεθεί.

Επισκεφτείτε και γνωρίστε

Τα Eshop Μας

Η Stamos Διαφημιστική αποτελεί, εκτός των άλλων, τη φυσική έδρα δύο ηλεκτρονικών καταστημάτων. Θα χαρούμε να τα επισκεφτείτε.

Μπλούζες και διάφορα δώρα με στάμπες γύρω από το θέμα του μπαμπά.

Χειροποίητα πλεκτά, ξύλινα και υφασμάτινα βρεφικά ρούχα και παιχνίδια.